NATURA - PARABOLA

Out of stock
SKU
ELIQNATUPARABOLA
Parabola bashkon bashkë shumë cilësi të llojeve të ndryshme të duhanit. Në një rast paraqet shumë bukur profilin e lagësht që rrjedh nga duhani për çibukë/llullë, në një rast tjetër paraqet një profil të trashë dhe shumë tymues nga duhani i thatë.

Parabola bashkon bashkë shumë cilësi të llojeve të ndryshme të duhanit. Në një rast paraqet shumë bukur profilin e lagësht që rrjedh nga duhani për çibukë/llullë, në një rast tjetër paraqet një profil të trashë dhe shumë tymues nga duhani i thatë. Ekstraktet e ndryshme të duhanit janë balancuar në mënyrë të përkryer për të dhënë një aromë të butë dhe paksa të ëmbël, por mbetet një lëng i guximshëm dhe disi intensiv. Ky është një lëng i pastër duhani pa elementë të shtuar, si i tillë, avujt janë shumë të ngjashëm me tymin me forcë mesatare të duhanit. Ndihet shumë bukur në fyt, jo shumë i ashpër, jo shumë i dobët. Është i shkëlqyer për tu përzier me lëngje të tjera të duhanit gjithashtu. Nëse jeni duke kërkuar për një lëng të ri dhe të veçantë të duhanit, ne u rekomandojmë me bindje Parabolën.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account