NATURA - ORANGE

Out of stock
SKU
ELIQNATUORANGE
Lëngu ynë Orange është bërë me dashuri me sasinë e duhur të athëtisë që shkon poshtë si një ëndërr dhe të jep një goditje të mirë.

Dëshiron ndonjëri portokalle të freskëta? Lëngu ynë Orange është bërë me dashuri me sasinë e duhur të athëtisë që shkon poshtë si një ëndërr dhe të jep një goditje të mirë. Ky lëng gjallërues ka një shije të shkëlqyeshme që kur e provon, por kjo nuk është e gjitha, çliron shtëllunga gjigante të avullit, dhe transmeton shijen pa e humbur atë. Lëngu ynë Orange është i garantuar të kënaqë edhe tymuesit më të mprehtë!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account