NATURA - NECTAR (PEACH&APRICOT)

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUNECTAR
Nektari ynë është një përzierje e ekuilibruar që sjell më të mirën në lidhje me pjeshkën dhe kajsinë.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Një ëmbëlsi djegëse e lindur nga një bashkim i ngushtë, i frytshëm dhe i këndshëm. Nektari ynë është një përzierje e ekuilibruar që sjell më të mirën në lidhje me pjeshkën dhe kajsinë. Nektari prodhon avuj shumë të trashë, është një nga lëngjet më të mira në lidhje me goditjet që jep në fyt, dhe transmetimin e shijes. Efekti i shijes së të dy frutave është një shtresë me një ëmbëlsi të përsosur që rezulton në një shije me të vërtetë të veçantë që ne na pëlqen ta quajmë tymimi perfekt!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...