NATURA - NARGHILE STRAWBERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUNARGHILESTRAWBERRY
Narghile Strawberry është i bazuar në lëngun tonë jashtëzakonisht të suksesshëm të luleshtrydhes. Ai është optimizuar për të përputhur shijen e duhanit me aromë luleshtrydheje.

Lëngu ynë Narghile Strawberry është i bazuar në lëngun tonë jashtëzakonisht të suksesshëm të luleshtrydhes. Ai është optimizuar për të përputhur shijen e duhanit me aromë luleshtrydheje të përdorur në nargjilet reale për një tymosje përgjithësisht më të fuqishëm. Narghile Strawberry është një lëng shumë aromatik, gjithashtu çliron shtëllunga gjigande të avullit të trashë dhe plot me lëng që ndihen shkëlqyeshëm në fyt. Narghile Strawberry është thjesht më i miri, me shumë mundësi që ju do të marroseni sapo ta provoni.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account