NATURA - NARGHILE APPLE

Out of stock
SKU
ELIQNATUNARGHILEAPPLE
Narghile Apple është kopje e saktë e duhanit me aromë molle i përdorur në shishat e nargjiles origjinale të Lindjes së Mesme.

Një shije e specializuar, Narghile Apple është kopje e saktë e duhanit me aromë molle i përdorur në shishat e nargjiles origjinale të Lindjes së Mesme. Dukshëm i ndryshëm nga lëngjet tona të mollës, kombinimi duhan-mollë është realizuar për një shije të plotë dhe të pasur. Narghile Apple është një lëng i trashë, që në mënyrë të përkryer imiton goditjen e fortë në fyt nga një narghile reale, dhe çliron avuj seriozisht të mëdhenj.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account