NATURA - MR.PRESIDENT

Out of stock
SKU
ELIQNATUMRPRESIDENT
MR.President është një lëng relativisht i thatë, i butë dhe aromatik që kombinon karakteristikat e ekstrakteve tymuese dhe drurore të duhanit oriental dhe atij amerikan të zgjedhur.

MR.President është një lëng relativisht i thatë, i butë dhe aromatik që kombinon karakteristikat e ekstrakteve tymuese dhe drurore të duhanit oriental dhe atij amerikan të zgjedhur. Është e rëndësishme të theksohet se edhe pse ky është një lëng i lehtë, nuk është i butë. Ju patjetër do të merrni një goditje të mirë në fyt, por nuk është super e fortë. MR.President nuk ka elementë të shtuar ëmbëlsie, një fakt që përkthehet në avull që është shumë i ngjashëm me tymin nga gjethët e thata të duhanit. Për sa i përket performancës, MR.President tymon qetë, butë, jep një ndjesi me të vërtetë të mirë në fyt, dhe një shije të shkëlqyer. Është i njohur për shtëllungat e mëdha dhe transmetimin shumë të saktë të shijes. MR.President mund tu shoqërojë gjatë gjithë ditës, sidomos ata që pëlqejnë avuj të thatë duhani me forcë mesatare.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account