NATURA - MORNING TEA

Out of stock
SKU
ELIQNATUMORNINGTEA
Morning Tea do tu suprizojë këndshëm me një potpuri të bimëve natyrore më të mira. Një prekje e çajit bën mrekulli, sidomos nëse është një filxhan me çaj bimor.

Një prekje e çajit bën mrekulli, sidomos nëse është një filxhan me çaj bimor. Lëngu ynë Morning Tea do tu suprizojë këndshëm me një potpuri të bimëve natyrore më të mira. Do t'ju freskojë me çdo avull gjallërues dhe do bëje që ju të relaksoheni në të njëjtën kohë. Nuk është vetëm shija e shkëlqyer që e bën Morning Tea aq mbresëlënës, është edhe shumë i mirë kur është fjala për prodhimin e avujve dhe dhënien e një goditje cilësore në fyt. Morning Tea ka çdo gjë që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account