NATURA - MOJITO

Out of stock
SKU
ELIQNATUMOJITO
Mojito është një nga lëngjet më të vështira për tu bërë, duhet të përzihet limon i athët, mente, rum i bardhë dhe sheqer të zi.

I freskët, energjik, elektrizues, lëngu ynë Mojito do tu habisë me shijen e tij tepër të saktë dhe shtëllungat e mëdha. Mojito është një nga lëngjet më të vështira për tu bërë, duhet të përzihet limon i athët, mente, rum i bardhë dhe sheqer të zi në nivele të tilla të ndjeshme që jo çdo lëng Mojito(ose koktej) arrin ti ketë të barabartë. Miksi ynë Mojito jep atë që duhet, me avujt e mprehtë që japin një goditje të klasit botëror në fyt, është absolutisht një lëng i shkëlqyer.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account