NATURA - MINT TONIC COCKTAIL

Out of stock
SKU
ELIQNATUMINTTONICCOCKTAIL
Mint Tonic ka një shije të shijshme të athët dhe ëmbëlsi pikante toniku, veshur me sasinë e duhur të limonit, mentes, dhe shurupit të sheqerit. Shija e kombinuar është përtej të përshkrueshmes.

Mint Tonic është në një grup me Mojiton. Ashtu siç ndodh me koktejet origjinale, dallimi kryesor mes të dyve është se njëri ka tonik, ndërsa tjetri rum të bardhë. Lëngu ynë i përmirësuar Mint Tonic është njësoj me origjinalin, ka një shije të shijshme të athët dhe ëmbëlsi pikante toniku, veshur me sasinë e duhur të limonit, mentes, dhe shurupit të sheqerit. Shija e kombinuar është përtej të përshkrueshmes, por kjo nuk është e gjitha, sasia e avullit që ju merrni nga Mint Tonic është me të vërtetë mbresëlënëse.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account