NATURA - MAXBORO

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUMAXBORO
Maxboro vendos standardin në lëngjet me bazë duhani. Një lëng i pasur dhe plot me aromë, Maxboro është realizuar në perfeksion me një prekje të mjaltit që e bën atë edhe më të këndshëm.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

I fal kënaqësi përdoruesve, më i shituri dhe më i preferuari nga tymuesit në mbarë botën. Maxboro vendos standardin në lëngjet me bazë duhani. Një lëng i pasur dhe plot me aromë, Maxboro është realizuar në perfeksion me një prekje të mjaltit që e bën atë edhe më të këndshëm. Efekti final është një tymim i lehtë dhe i qetë, me një shije të drunjtë pas tymosjes. Eshtë kaq i mirë, saqë lehtë mund të bëhet shoqëruesi juaj gjatë gjithë ditës, nëse ju preferoni lëngjet e butë të duhanit. Maxboro është një lëng me proporcionet e duhura që çliron re avulli të mrekullueshme, të cilat japin një goditje të pakrahasueshme në fyt. Duhet ta ketë çdo tymues!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...