NATURA - LIQUORICE

Out of stock
SKU
ELIQNATULIQUORICE
Liquorice është një nga lëngjet tona më të njohura dhe për arsye shumë të forta. E jep në menyrë të plotë shijen e butë e të ëmbël të likuorikut pothuajse si origjinali.

Duke u bërë thirrje të gjithë dashamirësve likuorikë! Lëngu ynë Liquorice është një nga lëngjet tona më të njohura dhe për arsye shumë të forta. E jep në menyrë të plotë shijen e butë e të ëmbël të likuorikut pothuajse si origjinali. Ky lëng fantastik jep një goditje pa të metë në fyt me re gjigande avulli që çlirojnë esencën e vërtetë të likuorikut. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm më vete, ose i përzier me doza shijesh dhe lëngje të tjerë. Për ekspertët e tymosjes, ky lëng është elitar.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account