NATURA - LATAKIA

Out of stock
SKU
ELIQNATULATAKIA
Latakia përfaqëson karakteristikat e maturimit të duhanit të pjekur me aromë dheu dhe natyrore të gjetheve të duhanit të përgatitura mbi një zjarr me dru lisi. Eshtë një lëng i balancuar saktë, me një prekje të ëmbëlsisë që e bën tymimin tepër të këndshëm.

Latakia përfaqëson karakteristikat e maturimit të duhanit të pjekur me aromë dheu dhe natyrore të gjetheve të duhanit të përgatitura mbi një zjarr me dru lisi. Latakia çliron avuj të fortë dhe tymues, që ndihen pak të lagësht. Është një lëng i balancuar saktë, me një prekje të ëmbëlsisë që e bën tymosjen tepër të këndshme. Në përgjithësi, Latakia ka një profil të guximshëm dhe të fuqishëm që në mënyrë të përkryer imiton tymin e cigares së vërtetë, me re masive të avullit dhe një goditje fantastike në fyt që me siguri të plotë do ta shijoni.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account