NATURA - KINGS GLORY

Out of stock
SKU
ELIQNATUKINGSGLORY
Bërë me ekstrakte të duhanit të zgjedhur, King’s Glory është i spërkatur me pak uiski dhe një dozë të rëndë të kikirikëve të pjekur. Është një lëng shumë aromatik dhe super tymues që në mënyrë të përkryer balancon thatësirën me lagështirën për një tymosje të këndshme.

Bërë me ekstrakte të duhanit të zgjedhur, King’s Glory është i spërkatur me pak uiski dhe një dozë të rëndë të kikirikëve të pjekur. Është një lëng shumë aromatik dhe super tymues që në mënyrë të përkryer balancon thatësirën me lagështirën për një tymosje të këndshme. I pasur, i fuqishëm dhe shumë intensiv, King’s Glory çliron re masive të cilat japin një goditje shumë të fortë në fyt edhe kur niveli i rrymës i përdorur në cigaren elektronike është mesatar. Ne rekomandojmë ta tymosni atë sikur të jeni duke pirë një cigare duhani. Merrini dhe nxirrini avujt ngadalë pa i kaluar poshtë - kjo do të sjellë më të mirën e King’s Glory!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account