NATURA - IRISH DREAM

Out of stock
SKU
ELIQNATUIRISHDREAM
Lëngu ynë Irish Dream është një prej lëngjeve tonë më të vlerësuar të të gjitha kohërave. Vetëm paramendoni kremin e pijeve origjinale irlandeze dhe këtë mendim indeksojeni në një shtëllungë të shijshme të avullit plot me lëng që shkon poshtë si një ëndërr ... thjesht e bukur.

I qetë, i ëmbël, i butë, dhe i këndshëm. Lëngu ynë Irish Dream është një prej lëngjeve tonë më të vlerësuar të të gjitha kohërave. Suprizuese? Jo, aspak; vetëm paramendoni kremin e pijeve origjinale irlandeze dhe këtë mendim indeksojeni në një shtëllungë të shijshme të avullit plot me lëng që shkon poshtë si një ëndërr ... thjesht e bukur. Irish Dream është një lëng i vlerësuar që është pëlqyer nga njohësit më të mirë të tymosjes në të gjithë botën. Ajo që është më e mira është që ju nuk keni pse të deheni për të shijuar këtë shije mbresëlënëse.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account