NATURA - HYPNOTIC MYSTERY

Out of stock
SKU
ELIQNATUHYPNOTICMYSTERY
Kompleks dhe intrigues, i ëmbël, por i butë, Hypnotic Mystery është përkufizimi i tymimit relaksues, ju me të vërtetë duhet ta provoni!

Një kombinim bimor, i ëmbël, dhe me shije frutash, Hypnotic Mystery është i bazuar në botën e likuorikëve të famshëm hipnotizues që nuk janë as tepër të ëmbël, as tepër të athët. Jo shumë i fortë, është një lëng super i këndshëm që është i përsosur për ta tymosur gjithë ditën.Thithja është jashtëzakonisht e lehtë me një ndjesi qetësuese në fyt dhe është për tu habitur duke patur parasysh retë masive që çliron. Nxjerrja e frymës bëhet shkëlqyeshëm, ju mund të shijoni esencën e likuorikëve hipnotizues sapo të çlirohet avulli. Kompleks dhe intrigues, i ëmbël, por i butë, Hypnotic Mystery është përkufizimi i tymimit relaksues, ju me të vërtetë duhet ta provoni!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account