NATURA - GREEN APPLE

Out of stock
SKU
ELIQ30NATUGREENAPPLE
Green Apple është gjëja tjetër më e mirë pas një Granny Smith të vërtetë. Shija e ëmbël dhe e lagësht e balancuar në mënyrë delikate e mollës së freskët jeshile është patjetër e preferuara e shumicës.

Shija e ëmbël dhe e lagësht e balancuar në mënyrë delikate e mollës së freskët jeshile është patjetër e preferuara e shumicës. Lëngu ynë Green Apple është gjëja tjetër më e mirë pas një Granny Smith të vërtetë. Sasi me bollëk të avullit të shijshëm dhe një goditje fenomenale në fyt që e bën përvojën e tymosjes madhështore. Green Apple është çdo gjë që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account