NATURA - FOREST FRUIT

Out of stock
SKU
ELIQNATUFORESTFRUIT
Forest Fruit është një lëng i shijshëm nga një larmi e madhe e shijeve të lëngshme nga frutat ekzotikë pyjorë si: mango, manaferra të egra dhe shumë të tjera. Avulli është shumë i pasur, i balancuar me delikatesë dhe i lehtë.

Forest Fruit është një lëng i shijshëm nga një larmi e madhe e shijeve të lëngshme nga frutat ekzotikë pyjorë si: mango, manaferra të egra dhe shumë të tjera. Avulli është shumë i pasur, i balancuar me delikatesë dhe i lehtë. Forest Fruit ka një shije shumë freskuese të mbushur me shijen e këndshme të frutave. Perfekt për re shpërthyese, Forest Fruits shquhet edhe për transmetimin shumë të saktë të shijes, ju mund të shijoni çdo nuancë të lëngut ndërkohë që po tymosni. Nëse ju kërkoni lëngje të nivelit të lartë me shije frutash, ju duhet patjetër të provoni Forest Fruits!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account