NATURA - ESPRESSO

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUESPRESSO
Lëngu ynë Espresso është i pranueshëm dhe i përshtatshëm si një ekspres i vërtetë, dhe është i balancuar në nivele jashtëzakonisht delikate që të shijojë ashtu siç duhet. Nuk ka shije kafeje të hidhur më shumë seç duhet, apo të dobët, thjesht një shije të vërtetë ekspresi që i bën Starbucks me turp.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Ne me krenari u paraqesim lëngun tonë Espresso, i krijuar posaçërisht për dashamirësit e kafes së fortë. Lëngu ynë Espresso është i pranueshëm dhe i përshtatshëm si një ekspres i vërtetë, dhe është i balancuar në nivele jashtëzakonisht delikate që të shijojë ashtu siç duhet. Nuk ka shije kafeje të hidhur më shumë seç duhet, apo të dobët, thjesht një shije të vërtetë ekspresi që i bën Starbucks me turp. Ky lëng ka të gjitha shenjat dalluese të një lëngu të shkëlqyer, shtëllunga avulli super të dendura, kolosale, dhe transformim mahnitës të shijes nga e lëngshme në avull.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...