NATURA - EL CARTELLO TOBACCO

Out of stock
SKU
ELIQNATUELCARTELLOTOBACCO
Il CARTELLO është i famshëm për avuj të mëdhenj, shtëllunga resh të cilat transmetojnë shije pa asnjë humbje kur transformohet lëngu në avull. Nëse ju pëlqeni lëngjet e duhanit që fillojnë ngadalë dhe gradualisht rrisin forcën, ju absolutisht do ta doni Il CARTELLO.

Il CARTELLO është një kompleks i jashtëzakonshëm, 100% lëng duhani pa shije të ëmbël, të lagësht, ose djegëse.Tymosja me Il CARTELLO është një përvojë shumë ndryshe dhe më interesante, sepse kur avulli është në gojën tuaj është relativisht i butë. Por kur ju filloni ta thithni atë, menjëherë do të ndjeni një ndjesi të shijshme shpimi gjilpërash në fytin tuaj pak të fort. Il CARTELLO është i famshëm për avuj të mëdhenj, shtëllunga resh të cilat transmetojnë shije pa asnjë humbje kur transformohet lëngu në avull. Nëse ju pëlqeni lëngjet e duhanit që fillojnë ngadalë dhe gradualisht rrisin forcën, ju absolutisht do ta doni Il CARTELLO.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account