NATURA - DUSK TOBACCO

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUDUSKTOBACCO
Dusk është një lëng i shkëlqyer që është i butë, i qetë, me një shije shumë delikate dhe të drunjtë të duhanit, që çliron në sfond një aromë glikanxhoje të balancuar në mënyrë brilante.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Dusk është një lëng i shkëlqyer që është i butë, i qetë, me një shije shumë delikate dhe të drunjtë të duhanit, që çliron në sfond një aromë glikanxhoje të balancuar në mënyrë brilante. Karakteri i butë i Dusk e bën të përsosur për t’ju shoqëruar gjatë gjithë ditës, për të mos përmendur sasinë e madhe të avullit që ai prodhon dhe faktin se ai jep një goditje në fyt me të vërtetë të mrekullueshme. Dusk është një lëng i nivelit të lartë i bazuar në duhanin e mirë që është shumë impresionues në çdo mënyrë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...