NATURA - DESERT SHIP

In stock
SKU
ELIQNATUDESERTSHIP
As low as 580,00 Lekë
NATURA - DESERT SHIP is available to buy in increments of 1
Desert Ship është i fortë në përgjithësi dhe goditja që krijon në fyt është sensacionale. Jo vetëm kaq, transformimi i lëngut në avull është i përsosur dhe ju merrni shtëllunga masive të avullit plot me lëng në çdo frymëmarrje !

Një riprodhim i rrallë i cigareve Kamel, Desert Ship është një lëng i fuqishëm i duhanit të zgjedhur amerikan që sjell një tymosje të pasur dhe të fortë. Një lëng thellësisht i këndshëm, Desert Ship është akorduar shumë mirë me pak erëza të shijshme. Rezultati është një shije duhani e lehte, e drunjtë, që në mënyrë të përkryer përputhet me shijen natyrale dhe autentike të cigareve origjinale. Desert Ship është i fortë në përgjithësi, goditja në fyt është sensacionale. Jo vetëm kaq, transformimi i lëngut në avull është i përsosur dhe ju merrni shtëllunga masive të avullit plot me lëng në çdo marrje fryme!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account