NATURA - DE.LI.CI.US

Out of stock
SKU
ELIQNATUDELICIUS
Një lëng madhështor që ju lejon ti gëzoheni shijes mbresëlënëse të nutellës pa ju trembur kalorive, zero yndyrë dhe shije fantastike! Nëse kërkoni të llastoni veten me një nga shijet më të këndshme në planet, mos kërkoni më tej se De.li.ci.us.

Nutella dhe lajthi! Është aq i shijshëm saqë i vendosen pikërisht këtë emër. Është një lëng madhështor që ju lejon ti gëzoheni shijes mbresëlënëse të nutellës pa ju trembur kalorive, zero yndyrë dhe shije fantastike! Nëse kërkoni të llastoni veten me një nga shijet më të këndshme në planet, mos kërkoni më tej se De.li.ci.us; një shije të njohur botërisht, re vigane të avullit plot me lëng, dhe një goditje fenomenale në fyt. Mos e humbisni këtë!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account