NATURA - DARK VAPURE

Out of stock
SKU
ELIQNATUDARKVAPURE
Dark Vapure është i famshëm për ekuilibrin e bukur mes thatësirës dhe lagështisë së avujve të saj. Shije, avuj, goditje në fyt. Dark Vapure ka çdo gjë që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Bërë nga ekstraktet e duhanit gjethe-errët dhe duhanit për çibukë/llullë, Dark Vapure është i famshëm për ekuilibrin e bukur mes thatësirës dhe lagështisë së avujve të saj. Aroma e fuqishme e duhanit të errët është e spërkatur me pak kakao për një tymim absolutisht të përsosur. Nuk është vetëm shija e thellë dhe e pasur që e bën Dark Vapure kaq special është një lëng përgjithësisht i jashtëzakonshëm, që çliron re gjigande avulli të cilat japin një goditje të fortë në fyt. Dark Vapure është shumë i mirë për tu përzier me lëngje të tjera, sidomos për të ulur ëmbëlsinë e tepërt në lëngje të tjera. Shije, avuj, goditje në fyt. Dark Vapure ka çdo gjë që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account