NATURA - DARK STORM

Out of stock
SKU
ELIQNATUDARKSTORM
Duhani i errët dhe mirësia djegëse, e gjitha mbështjellë në një. Bërë me ekstrakte të zgjedhura të duhanit gjethe-errët dhe duhanit për çibukë/llullë. Dark Storm shquhet për avuj të fuqishëm që janë të balancuar në mënyrë të përkryer në aspektin e thatësirës dhe lagështisë.

Duhani i errët dhe mirësia djegëse, e gjitha mbështjellë në një. Bërë me ekstrakte të zgjedhura të duhanit gjethe-errët dhe duhanit për çibukë/llullë. Dark Storm shquhet për avuj të fuqishëm që janë të balancuar në mënyrë të përkryer në aspektin e thatësirës dhe lagështisë. Shija e fortë e duhanit është e mbështjellë me sasinë e duhur të erëzave për një tymosje absolutisht hyjnore. Nuk është vetëm shija e duhanit e pasur me kënaqësi të thellë që e bën Dark Storm kaq të veçantë, por është një lëng me një harmoni të përgjithshme tepër të mirë. Shije e shkëlqyer, shtëllunga tymi dhe një goditje e shkëlqyer në fyt. Dark Storm ka gjithçka që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account