NATURA - CUBAN SUPREME

In stock
SKU
ELIQNATUCUBANSUPREME
As low as 580,00 Lekë
NATURA - CUBAN SUPREME is available to buy in increments of 1
Cuban Supreme është suprem kur është fjala për lëngjet e duhanit kubanez. Është një përzierje e butë druri/toke me tone të forta kakao që ndihet absolutisht e shijshme.

Cuban Supreme është suprem kur është fjala për lëngjet e duhanit kubanez. Është një përzierje e butë druri/toke me tone të forta kakao që ndihet absolutisht e shijshme. Cuban Supreme është një lëng shumë aromatik dhe tymues. Me një prekje të ëmbëlsisë që e bën optimal tymosjen saqë avulli shumë i dendur reflekton cilësitë më të mira të forcës së duhanit nga i cili çlirohet. Cuban Supreme jep një goditje të plotë në fyt dhe është i shkëlqyeshëm më vete, ose i përzier me lëngje të tjerë dhe doza shijesh të tjera. Përfundimisht nuk duhet humbur.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account