NATURA - CORLEONE

Out of stock
SKU
ELIQNATUCORLEONE
Corleone nuk është vetëm për avujt viganë dhe goditjen mbresëlënëse në fyt, është shumë fleksibël, dhe përzihet shkëlqyeshëm me doza shijesh dhe lëngje të tjera. Don Corleone miraton!

Corleone është bërë posaçërisht për ata që duan lagështirë të vogël gjatë tymosjes. Është i thatë, i fortësisë mesatare, dhe i kundërbalancuar në mënyrë të përsosur me shijen delikate të mjaltit që stimulon që të ndihet i plotë tymosja e duhanit të thatë. Çdo nuance e këtij lëngu mund ti ndihet shija sapo ai fillon të shkoj poshtë. Corleone nuk është vetëm për avujt viganë dhe goditjen mbresëlënëse në fyt, është shumë fleksibël, dhe përzihet shkëlqyeshëm me doza shijesh dhe lëngje të tjera. Don Corleone miraton!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account