NATURA - CIGAR PASSION

Out of stock
SKU
ELIQNATUCIGARPASSION
Cigar Passion është një lëng rimbushës shumë i rafinuar dhe elegant. Kombinon aspektet më të mira të puros kubane me famë botërore me nuancat e zbehta të shijes së agrumeve dhe prodhon vëllime të avullit të dendur dhe aromatik, që jep në fyt një goditje mahnitëse.

Cigar Passion është një lëng rimbushës shumë i rafinuar dhe elegant. Eshtë përzierja e preferuar për miliona admirues të tymosjes. Kombinon aspektet më të mira të puros kubane me famë botërore me nuancat e zbehta të shijes së agrumeve, dhe prodhon vëllime të avullit të trashë dhe aromatik, që jep në fyt një goditje mahnitëse. Për një përvojë më intensive, ne u rekomandojmë ta tymosni atë siç do të bënit me një cigare, duke e tymosur ngadalë dhe lëshuar avujt pa marrë frymë plotësisht dhe pa e futur brenda. Kjo do të nxjerrë më të mirën nga Cigar Passion.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account