NATURA - CAPPUCCINO

Out of stock
SKU
ELIQNATUCAPPUCCINO
Lëngu ynë i shkëlqyeshëm Cappuccino është i njohur për shijen e tij autentike që në mënyrë të përkryer përputhet me shijen e një kapuçino të vërtetë italiane.

Lëngu ynë i shkëlqyeshëm Cappuccino është i njohur për shijen e tij autentike që në mënyrë të përkryer përputhet me shijen e një kapuçino të vërtetë italiane. Është po aq i mirë, ju madje mund të shijoni qumështin e lehtë. Madhështor si më vete, ose i përzier me lëngje të tjera, Cappuccino jep çdo gjë që ju prisni nga një lëng rimbushës i nivelit të lartë, me shtëllunga të buta, të shijshme, dhe avull të fuqishëm që ndihet shumë bukur në fyt. Duhet ta kenë të gjithë entuziastët e kafesë, një lëng i shkëlqyer në çdo mënyrë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account