NATURA - CAMMEL

1 190,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUCAMTEL
Cammel është një lëng i fuqishëm duhani i balancuar saktësisht nga duhani amerikan, që është jashtëzakonisht i pasur me shije dhe shumë i fortë. Cammel është një lëng i fortë me një goditje jashtëzakonisht të mirë në fyt, shije fantastike dhe avuj gjigandë.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Pse m-ja e dyfishtë në emër? Sepse lëngu ynë rimbushës Cammel është dy herë më i mirë se sa origjinali. Cammel është një lëng i fuqishëm duhani i balancuar saktësisht nga duhani amerikan, që është jashtëzakonisht i pasur me shije dhe shumë i fortë. Cammel është realizuar për të sjellë përsosmërinë, me një prekje të butë të drurit amerikan të sandallit dhe erëzave për një aromë duhani paksa të drunjtë, që i përafrohet shumë aromës së duhanit në gjëndjen e tij në natyrë dhe shijes autentike të cigareve origjinale. Cammel është një lëng i fortë me një goditje jashtëzakonisht të mirë në fyt, shije fantastike, dhe avuj gjigandë!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...