NATURA - CALIFORNIA DREAMING

Out of stock
SKU
ELIQNATUCALIFORNIADREAMING
Kanellë, biskota, dhe mente. California Dreaming është një lëng i rrallë i balancuar me kujdes. Shijon si asgjë që keni shijuar ndonjëherë më parë, është një nga ato lëngjet speciale me të cilat kënaqeni, jo vetëm tymosni.

Kanellë, biskota, dhe mente. California Dreaming është një lëng i rrallë i balancuar me kujdes. Shijon si asgjë që keni shijuar ndonjëherë më parë, është një nga ato lëngjet speciale me të cilat kënaqeni, jo vetëm tymosni. Përbërja e tij unike krijon një ndjesi po aq të veçantë në fyt që do të kënaqë edhe përdoruesin më të mprehtë. Ekstremisht i shijshëm, avuj shumë të mëdhenj, California Dreaming bëhet shumë lehtë shoqëruesi juaj gjatë gjithë ditës.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account