NATURA - BLUEBERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUBLUEBERRY
Blueberry është një lëng shumë kompleks, i ëmbël, dhe i lagësht me një karakter tepër aromatik, nuk është për tu habitur që ky është një lëng që zgjidhet nga tymues të panumërt.

Blueberry është një lëng shumë kompleks, i ëmbël, dhe i lagësht me një karakter tepër aromatik, nuk është për tu habitur që ky është një lëng që zgjidhet nga tymues të panumërt. Përveç të qënit një përzierje unike, lëngu ynë Blueberry plotëson ktiteret që duhet të ketë çdo lëng i nivelit të lartë: prodhimin masiv të avullit, dhe nivelin e shkëlqyer të transmetimit të shijes. Ky është një lëng me të vërtetë i veçantë. Sapo ju ta provoni, nuk do të doni ta largoni më, është kaq i mirë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account