NATURA - BLACKBERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUBLACKBERRY
Nëse ju keni marrë ndonjëherë manaferra nga shkurret, ju patjetër do ta vlerësoni shijen energjike dhe të freskët të lëngut tonë Blackberry. Freskia e frutave të athëta është pasqyruar në mënyrë të përkryer në avuj.

Nëse ju keni marrë ndonjëherë manaferra nga shkurret, ju patjetër do ta vlerësoni shijen energjike dhe të freskët të lëngut tonë Blackberry. Freskia e frutave të athëta është pasqyruar në mënyrë të përkryer në avuj. Jo vetëm që transmeton shijen ashtu siç duhet, por çliron shtëllunga tepër të mëdha të avullit. Përzierjet e manaferrave janë gjithmonë në mesin e lëngjeve më të shitur dhe lëngu ynë Blackberry nuk bën përjashtim.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account