NATURA - BLACK FIRE

Out of stock
SKU
ELIQNATUBLACKFIRE
Blackfire është një përzierje shumë tymuese që është veshur me butësinë dhe shijen e karamelit që në mënyrë të përkryer plotësojnë njëri-tjetrin.

Cilësi - nëse do të kishim për të zgjedhur një fjalë që më së miri e përshkuan Blackfire, do të ishte kjo. Blackfire është një përzierje shumë tymuese që është veshur me butësinë dhe shijen e karamelit që në mënyrë të përkryer plotësojnë njëri-tjetrin. Është i shkëlqyer për ta patur gjatë gjithë ditës, dhe përshtatet mirë me përzierjet dhe lëngjet e tjerë. Blackfire është një tymues shumë intensiv me shtëllunga tymi të mëdha dhe një goditje në fyt që garanton një përvojë të shkëlqyer tymosjeje.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account