NATURA - BANANA

Out of stock
SKU
ELIQNATUBANANA
Lëngu ynë Banana është përzierje themelore që balancon çdo komponent shumë saktë për të arritur avujt që shijojnë tamam si një banane.

Ne me krenari paraqesim lëngun për të gjithë ata që pëlqejnë bananet. Lëngu ynë Banana është përzierje themelore që balancon çdo komponent shumë saktë për të arritur avujt që shijojnë tamam si një banane. E miksuar me delikatesë me sasitë e duhura, shija e ëmbël nuk është më shumë seç duhet, kështu që pas tymosjes nuk mbetet ndonjë shije e rëndë. Ajo thjesht përmban sasinë e duhur të çdo gjëje, dhe në mënyrën e përsosur. Vëllimi i avullit, transmetimi yjor i shijes, dhe goditja fantastike në fyt, e bëjnë lëngun tonë të miksuar Banana një nga lëngjet më të mira me shije fruti.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account