NATURA - APRICOT

Out of stock
SKU
ELIQNATUAPRICOT
Miksi i lëngut tonë APRICOT është rezultat i shumë seancave të miksimit që kulmoi me një nga lëngjet më të shitura me shije fruti të të gjitha kohërave. Apricot është i domosdoshëm për të gjithë tymuesit entuziastë që vlerësojnë lëngjet e nivelit të lartë.

Një lëng i rafinuar nga një frut i rafinuar. Miksi i lëngut tonë APRICOT është rezultat i shumë seancave të miksimit që kulmoi me një nga lëngjet më të shitura me shije fruti të të gjitha kohërave. Një thesar i vërtetë në lëngjet tona, Apricot është i domosdoshëm për të gjithë tymuesit entuziastë që vlerësojnë lëngjet e nivelit të lartë. Shtëllungat e dendura të avujve të shijshëm dhe të provuar për saktësinë e tymimit, dhe goditja fantastike në fyt e bëjnë lëngun Apricot të përkryer për çdo rast!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account