NATURA - AMERICANO USA MIX

Out of stock
SKU
ELIQNATUAMERICANO
Një variant unik i lëngut tonë Virginia më të shitur, Americano është përzier në perfeksion me ekstraktin e duhanit të Golden Virginia.

Një variant unik i lëngut tonë Virginia më të shitur, Americano është përzier në perfeksion me ekstraktin e duhanit të Golden Virginia. Vetë Golden Virginia është një kombinim i gjethes klasike të ndritshme të duhanit Virginia, Burley, dhe Oriental. Ky kombinim bën që Americano të ketë avuj të trashë relativisht të thatë që përmbajnë nivelin e duhur të lagështirës. Ndërsa ekstraktet e duhanit oriental i japin një karakter tymues të pasur me shije që duket shume mirë në retë gjigande që çliron. Një lëng paksa i ëmbël, megjithatë Americano është mjaft i fortë. Avujt nga Americano janë mrekullisht të ngjashëm me tymin e duhanit të vërtetë, për të mos përmendur që jep një goditje me të vërtetë madhështore në fyt.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account