NATURA - 7 FOGLIE

In stock
SKU
ELIQNATU7FOGLIE
As low as 580,00 Lekë
NATURA - 7 FOGLIE is available to buy in increments of 1
7 Foglie është bërë duke kombinuar cilësitë më të mira të ekstrakteve të duhanit të zjarrit gjethe-ndritur, burley, hije, perique, latakia dhe oriental.

Një kryevepër e vërtetë, 7 Foglie është bërë duke kombinuar cilësitë më të mira të ekstrakteve të duhanit të zjarrit gjethe-ndritur, burley, hije, perique, latakia dhe oriental. Disa janë më të fortë, disa janë më të lehtë, por komponentët janë në harmoni të plotë me njëri tjetrin dhe efekti i përgjithshëm është një tymosje e flaktë, e thatë, lehtësisht pikant me një ndjesi toke e gjethesh që përhapet thjesht bukur. Është gjithashtu shumë impresionues kur përzihet me doza shijesh dhe lëngjesh të tjera. 7 Foglie tymoset në nivele tepër të sakta të transmetimit të shijes dhe jep një goditje shumë të këndshme në fyt me avuj shumë të mëdhenj.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account