Liquella - Red Gangstaire

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUREDGANGSTAIRE
Një përzierje e krijuar me dashuri, Red Gangstaire jep një tymosje jashtëzakonisht të kënaqshme në çdo fazë të ciklit të tymimit, një fakt i vërtetë i miksologjisë që ju nuk do të mundeni ta hiqni nga dora!

Një përzierje e bujshme nga Liquella, Red Gangstaire ka të gjitha shenjat dalluese të madhështisë së tymosjes. Nga momenti i parë që godet shqisat e shijes, deri në fund kur nxirret, ju merrni një ndjesi që në mënyrë të pashmangshme u jep ndjesinë që po tymosni një përzierje dukshëm të rrallë dhe unike, që shijon si asnjë tjetër.

Red Gangstaire është gjithçka për manaferrat e kuqe; luleshtrydhet, mjedrën, rrushin e kuq, boronicën, dhe manaferrën, të gjitha vijnë së bashku për një eksperiencë absolutisht të paharrueshme tymimi. Ka një shije si një manaferrë e kuqe gojëmjaltë, e miksuar me freskinë e mentes. Ndryshe nga lëngjet e ngjashme, çdo nuancë, çdo karakteristikë e çdo kokrre të vetme të manaferës së kuqe mund të ndihet. Shija e përgjithshme e manaferrës vjen shkëlqyeshëm, por kjo nuk është e gjitha. Red Gangstaire është krijuar në mënyrë të tillë që përbërja thelbësore nënvizohet bukur me një shtresë të vogël të arrirë kokrrash të kuqe, është thjesht hyjnore. Një përzierje e krijuar me dashuri, Red Gangstaire jep një tymosje jashtëzakonisht të kënaqshme në çdo fazë të ciklit të tymimit, një fakt i vërtetë i miksologjisë që ju nuk do të mundeni ta hiqni nga dora!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account