LIQUELLA - BORO BORO TOBACCO

Out of stock
SKU
LIQUELLA - BORO BORO TOBACCO
Lëng i përzier me përsosmëri, me krenari prezantojmë Boro Boro! Po, është i pasur. Po, është i fuqishëm, por a nuk janë të gjitha lëngjet? Ajo që veçon Boro Boro nga lëngjet e tjera të duhanit është se ai ka një shije tamam si ajo që pi një kauboj dhe kjo nuk është një thënie e ekzagjeruar.

Lëngu Boro Boro (pa nikotinë) - Lëng Liquella nga HEXOcell

Lëng i përzier me përsosmëri, me krenari prezantojmë Boro Boro! Po, është i pasur. Po, është i fuqishëm, por a nuk janë të gjitha lëngjet? Ajo që veçon Boro Boro nga lëngjet e tjera të duhanit është se ai ka një shije tamam si ajo që pi një kauboj dhe kjo nuk është një thënie e ekzagjeruar.

Boro Boro çliron një avull të forcës mesatare, i mbushur me një shije drusore, i famshëm për ciklin e tij të pakrahasueshëm të tymosjes. Aroma luksoze e duhanit është e thellë dhe intensive në thithjen dhe nxjerrjen e avullit, ju mund të ndjeni sesi aroma e duhanit natyral zgjerohet në shqisat tuaja të shijes, si një qilim aromatik. Në nxjerrje, aroma është natyrisht më e qetë, dhe ndjesia e zbutur e duhanit qëndron në një kohë të mjaftueshme për tu lejuar ju që të shijoni mirësinë e shëndetshme të duhanit deri në momentin e fundit që të jetë e mundur. I krijuar kimikisht me kërkesat kryesore, Boro Boro jep kënaqësinë e plotë pa marrë parasysh pajisjen që përdorni, cilësimet e prodhimit, apo nivelet e nikotinës. E njëjta gjë vlen edhe për goditjen në fyt. Pavarësisht nga pajisja, goditja në fyt është gjithmonë e mrekullueshme.

Re supermasive, ofrim tepër të saktë të shijes, qëndrueshmëri e pagabueshme në çdo kohë, në qoftë se ndonjëherë ka ekzistuar një lëng që shijohet njësoj si pirja e duhanit, ai është Boro Boro!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account