Liquella - Zool Quest

In stock
SKU
ELIQ30LIQUZOOLQUEST0
As low as 580,00 Lekë
Liquella - Zool Quest is available to buy in increments of 1
Francezët kanë bërë më shumë për SHBA-në, sesa është bërë e ditur. Përveç gjërave të tjera, ata lanë pas petullën e ëmbël që është aq e mirë, saqë është përdorur si petulla zyrtare shtetërore e shtetit të Luizianës - nuk është shaka.

Lëngu Zool Quest (pa nikotinë) - Lëng Liquella nga HEXOcell


Francezët kanë bërë më shumë për SHBA-në, sesa është bërë e ditur. Përveç gjërave të tjera, ata lanë pas petullën e ëmbël që është aq e mirë, saqë është përdorur si petulla zyrtare shtetërore e shtetit të Luizianës - nuk është shaka.

Me Zool Quest, Liquella ka marrë shijen e thellë fantastike të petullës së ëmbël me skuqje të artë, të plotësuar me dhallë, sheqerin pluhur dhe kombinimin e kënaqshëm të erëzave e ka transformuar atë në formë të lëngshme në mënyrë perfekte. Që në fillimet e krijimit të saj Zool Quest është planifikuar dhe ekzekutuar me kujdes për detajin më të vogël, i tillë si përdorimi vetëm i brumit të pastër dritë, që përdorej për të bërë tortat me krem dhe ëmbëlsira të ngjashme. Kjo siguron që shija është shumë më e mirë në krahasim me brumin që bëhet me ekstrakte të lëngshme të këtij brumi, shija nuk është asnjëherë e njëjtë. Privilegj i pafund epik i Zool Quest është petull e ëmbël e lëngshme!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account