Liquella - Thug Life

In stock
SKU
ELIQ30LIQUTHUGLIFE
As low as 580,00 Lekë
Liquella - Thug Life is available to buy in increments of 1
Thug Life shkon përtej të të qenit vetëm një lëng me shije fantastike. I ndërtuar kimikisht brenda parametrave të saktë, Thug Life ofron një nga tymosjet më të mira që do të provoni ndonjëherë dhe po, ne e kuptojmë rëndësinë e deklaratës, por kjo është e vërteta.

Si një rast i vërtetë i i thënies "E tëra është më shumë sesa shuma e pjesëve të saj", Thug Life është më shumë se vetëm përbërësit e saj. Kombinimi i duhanit të lehtë fletëverdhë, i miksuar me vanilje, karamel, dhe arra mundëson një tymosje absolutisht hyjnore, por Thug Life shkon përtej të të qenit vetëm një lëng me shije fantastike. I ndërtuar kimikisht brenda parametrave të saktë, Thug Life ofron një nga tymosjet më të mira që do të provoni ndonjëherë dhe po, ne e kuptojmë rëndësinë e deklaratës, por kjo është e vërteta.

Një përzierje e realizuar me të gjitha cilësitë e lëngjeve më të mirë, Thug Life është krijuar me ekstrakte nga duhani i rritur në diell, një proces që rrit komponentët aromatik dhe e bën duhanin më të ndritshëm. Një lëng i forcës mesatare, Thug Life çliron re shumë të dendura avulli që shpërthejnë me aromë, është jashtëzakonisht aromatik. Gjatë thithjes së avullit, ju provoni një shije duhani të përzier me karamel dhe vanilje, me prekjen e shijes së arrave, që ndihet si një milion dollarë, në mos më shumë. Sado i mirë të jetë gjatë thithjes, prova finale është gjithmonë nxjerrja. Gjatë nxjerrjes, ju automatikisht mbyllni sytë tuaj për të vlerësuar dhe shijuar ndjesinë deri në momentin e fundit që të jetë i mundur. Jo shumë lëngje mund ta bëjnë këtë, prandaj kjo është arsyeja pse ne themi që Thug Life ofron një nga tymosjet më të mira që ju do të provoni ndonjëherë.

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account