Liquella - Sirius Cereals

In stock
SKU
ELIQ30LIQUSIRIUSCEREALS
As low as 580,00 Lekë
Liquella - Sirius Cereals is available to buy in increments of 1
Një tymosje jashtëzakonisht e kënaqshme me bazë të drurit të butë frutor, Sirius Cereals është një kopje e përkryer e ëmbël dhe me shije fruti e drithërave të mëngjesit. A është i shijshëm? Po. A përformon mirë? Sigurisht. Çfarë e bën të veçantë? Asgjë, përveç se është një nga lëngjet më të mirë me shije të drithërave me fruta në qarkullim. Edhe pse realisht, sapo të provoni thithjen e parë ...Bum! Ju do të tronditeni, mos thoni që nuk iu paralajmëruam.

Lëngu Sirius Cereals (pa nikotinë) - Lëng Liquella nga HEXOcell


Një tymosje jashtëzakonisht e kënaqshme me bazë të drurit të butë frutor, Sirius Cereals është një kopje e përkryer e ëmbël dhe me shije fruti e drithërave të mëngjesit. A është i shijshëm? Po. A përformon mirë? Sigurisht. Çfarë e bën të veçantë? Asgjë, përveç se është një nga lëngjet më të mirë me shije të drithërave me fruta në qarkullim. Edhe pse realisht, sapo të provoni thithjen e parë ...Bum! Ju do të tronditeni, mos thoni që nuk iu paralajmëruam. Ai shpërthen në gojë si një dru frutor dhe hambari të marrë së bashku dhe që shpërthejnë së bashku me një shkop dinamiti!

Tymosja e Sirius Cereals është gëzim i pastër. Ndihet sikur në të vërtetë po hani një tas me drithëra frutash, shija është po kaq autentike. Dhe nuk është vetëm mbiemri në "shije sfiduese" që e bën Sirius Cereals një konkurrent të lartë në segmentin e lëngjeve të drithërave. Ka një nivel tepër të lartë tymosje pavarësisht pajisjeve të ndryshme të përdorura dhe niveleve të nikotinës. Mos humbisni më kohë me lëngjet e tjera të drithërave, është koha për tu marrë seriozisht me Sirius Cereals.

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account