Liquella - Reasons to forgive

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUREASONSTOFORGIVE
Një shef kuzhine me 3 yje Michelin nuk do ta kishte bërë dot më mirë në qoftë se ai do të bënte një krijim të ri si një kërkesë faljeje për tu pajtuar me gruan e tij. Një përzierje e ëmbël nga thellësitë e kuzhinës së laboratorëve Liquella, Reasons to Forgive është një përzierje mjeshtërore që bashkon shijen e lavdishme të gjalpit të kripur dhe gjallërinë e limonit.

Një shef kuzhine me 3 yje Michelin nuk do ta kishte bërë dot më mirë në qoftë se ai do të bënte një krijim të ri si një kërkesë faljeje për tu pajtuar me gruan e tij. Një përzierje e ëmbël nga thellësitë e kuzhinës së laboratorëve Liquella, Reasons to Forgive është një përzierje mjeshtërore që bashkon shijen e lavdishme të gjalpit të kripur dhe gjallërinë e limonit. Është e vështirë për ta përshkruar shijen me fjalë, por mendoni për një vezë të rrahur me limon, por duke u zhytur në ëmbëlsi të shtoni pak kripë. Ajo që Liquella ka bërë është kapja e thelbit të gjalpit të kripur dhe limonit, pa shtuar apo marrë asgje nga të dyja, një saktësi e tillë është pothuajse diçka e paparë. Ju mund të ndjeni gudulisjen dhe therjen e kripës dhe limonit, që ngacmon gjuhën tuaj sapo avujt rrëshkasin poshtë në fytin tuaj.

Një lëng mëkatar që të kënaq pa pushim, Reasons to forgive është një përzierje e nivelit të lartë që do tu transportojë në një vend të lumtur me çdo thithje të vetme. Ne nuk e ekzagjerojmë kur themi që Reasons to forgive është i garantuar për tu bërë përshtypje edhe me tymimin më të lehtë të mundshëm!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account