HEXOCELL - READ ALL ABOU..NTY

In stock
SKU
ELIQHEXOREADALLABOUNTY
As low as 580,00 Lekë
HEXOCELL - READ ALL ABOU..NTY is available to buy in increments of 1
Një aromë e ëmbël kokosi e mbështjellë me shijen e papërmbajtshme të çokollatës me qumësht. Ju do të suprizoheni se sa shumë ngjan në shije me origjinalin. Jo vetëm që ka shije fantastike, por ka edhe nivel tepër të lartë të performancës.

Një aromë e ëmbël kokosi e mbështjellë me shijen e papërmbajtshme të çokollatës me qumësht. Ju do të suprizoheni se sa shumë ngjan në shije me origjinalin. Jo vetëm që ka shije fantastike, por ka edhe nivel tepër të lartë të performancës. Tymoset shkëlqyeshëm në thithjen dhe nxjerrjen e frymës. Ju mund të ndjeni sesi goja mbushet me avull plot me lëng bashkë me esencën ekzotike të kokosit të freskët dhe çokollatës së shkëlqyer.

Çdo gjë është e klasit të parë, por goditja e fytit është absolutisht madhështore, ajo në kuptimin e plotë të fjalës masazhon fytin tuaj ndërkohë që avulli udhëton poshtë. Deri tani Bounty më të mirë nuk do të provoni! Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account