HEXOCELL - NOSTALGY

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQHEXONOSTALGY
Nostalgy është një rikthim tek frutat organikë. Nëse ju pëlqejnë përzierjet mes frutave dhe duhanit, Nostalgy është një zgjedhje e garantuar!
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Nostalgy është një rikthim tek frutat organikë. Është bërë me ekstrakte nga qershitë e egra dhe një larmi të madhe të frutave me kokrra të kuqe. Shija e athët, e freskët, dhe e ëmbël e këtyre frutave janë të përziera përsosmërisht. Çdo shije ndihet aq sa duhet, dhe mund të ndihet më vete. Edhe pse Nostalgy është i ngarkuar me shije mirësie frutash, nuk është domosdoshmërisht një përzierje e shijeve të frutave. Ai gjithashtu përmban edhe profilin e vrazhdë dhe të fuqishëm të duhanit me cilësi amerikane që e bëjnë atë një përzierje të pasur, dhe super tymues. Ju do të habiteni se sa shumë avuj prodhon Nostalgy, por kjo nuk është e gjitha. Ai shkon poshtë si një ëndërr, ka një goditje shumë të respektuar në fyt, dhe zgjerohet bukur në mushkëritë tuaja. Madje miksohet mirë me duhanin, dhe lëngjet me shije frutash. Nëse ju pëlqejnë përzierjet mes frutave dhe duhanit, Nostalgy është një zgjedhje e garantuar!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...