Liquella - No Disclosure

In stock
SKU
ELIQ30LIQUNODISCLOSURE
As low as 580,00 Lekë
Liquella - No Disclosure is available to buy in increments of 1
Liquella ka treguar veten me No Disclosure, ju mund të ndjeni dashurinë dhe kujdesin që është treguar për të që në thithjen e parë. Një përzierje e shijshme e ananasit, çokollatës së mbuluar me biskota, akullores së vaniljes dhe kokosit.

Liquella ka treguar veten me No Disclosure, ju mund të ndjeni dashurinë dhe kujdesin që është treguar për të që në thithjen e parë. Një përzierje e shijshme e ananasit, çokollatës së mbuluar me biskota, akullores së vaniljes dhe kokosit. No Disclosure ka prekjen e veçantë ku çdo përbërës është i integruar njësoj. Shijet janë të kombinuara në mënyrë të tillë që asnjë shije nuk dominon tjetrën. Paraqitet me një unitet në shije si një pjatë eksperte franceze ku ka shumë përbërës të ndryshëm, por shija është një fenomen unik i përgatitur dhe i shijshëm.

No Disclosure është me të vërtetë si festival shijesh i mirë organizuar, por ne gjithashtu duhet të përmendim se si përformon. Ka një profil të çlirimit të avullit shumë të pasur me shije, pa qenë nevoja të jetë në sasi të madhe. Në fakt, është një nga ata lëngje të veçantë të cilët japin një eksperiencë të shkëlqyer tymosjeje pavarësisht nga pajisjet e përdorura dhe nivelet e nikotinës.

No Disclosure nuk është as e ashpër në fyt, ndihet si një mijë puthje që ju bëjnë të dridheni me kënaqësi, është kaq i mirë!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account