Liquella - Mani Pulite

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUMANIPULITE
Mani Pulite është një parajsë e vërtetë tymuese. Eshte një udhëtim shumë aromatik, i shijshëm, i karakterizuar nga një kënaqje sensuale.

Ju e kuptoni që po tymosni një lëng të veçantë kur ai nuk është vetëm i shijshëm, por ju ngre humorin, dhe ju vë në një gjendje mendore si në ëndërr. Kjo është saktësisht ndjesia kur ju tymosni me Mani Pulite. Imagjinoni një vezë të rrahur me limon, por zëvendësoni limonin me mollën. Kremoz, lehtësisht i ëmbël me prekjen e butë të vaniljes, Mani Pulite është një tymues i këndshëm që reflekton plotësisht në çdo element cilësinë e famshme botërore të ëmbëlsirës me vezë të rrahur me mollë dhe me bazë të biskotës së grimcuar.

Ngarkuar me shtresa të njëpasnjëshme, ndihet shumë mirë përsosmëria e shtresave, Mani Pulite është një parajsë e vërtetë tymuese. Eshte një udhëtim shumë aromatik, i shijshëm, i karakterizuar nga një kënaqje sensuale. Për hir të së vërtetës, këto mbiemra nuk mund ta përshkruajnë plotësisht atë, fjalë për fjalë ndihet si të paturit e një vezë të rrahur të shkrirë me mollë në gjuhën tuaj. Mani Pulite është thjesht dashuri me tymosjen e parë.

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account