HEXOCELL - LOST ATLANTIS

In stock
SKU
ELIQHEXOLOSTATLANTIS
As low as 580,00 Lekë
HEXOCELL - LOST ATLANTIS is available to buy in increments of 1
Duhan, banane, dhe luleshtrydhe! Lost Atlantis zë vendin e ëmbël në mes të nargjiles dhe cigares së duhanit, duke i shtuar kombinimin e mrekullueshëm aromatik të frutave. Lost Atlantis lë një shije të rrufeshme e të shijshme që zgjat disa momente pas tymosjes.

Duhan, banane, dhe luleshtrydhe! Lost Atlantis zë vendin e ëmbël në mes të nargjiles dhe cigares së duhanit, duke i shtuar kombinimin e mrekullueshëm aromatik të frutave. Një lëng intensiv që të fal kënaqësi në marrjen dhe nxjerrjen e frymës. Lost Atlantis lë një shije të rrufeshme e të shijshme që zgjat disa momente pas tymosjes. Është një lëng i shkëlqyer për tu ngrohur me voltazhe të ndryshueshëm. Një lëng i jashtëzakonshëm në çdo mënyrë, Lost Atlantis masazhon butësisht fytin tuaj me çdo avull.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account