Liquella - French Lemon Pie

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUFRENCHLEMONPIE
Një ëmbëlsirë e afirmuar nga thellësitë e kuzhinës mjeshtërore franceze, ëmbëlsira me vezë të rrahura dhe limon është frymëzimi që qëndron pas një lëngu Liquella me të vërtetë mbresëlënës, siç është Pie French Lemon.

Një ëmbëlsirë e afirmuar nga thellësitë e kuzhinës mjeshtërore franceze, ëmbëlsira me vezë të rrahura dhe limon është frymëzimi që qëndron pas një lëngu Liquella me të vërtetë mbresëlënës, siç është Pie French Lemon. Është mbresëlënës, sepse përzierjet e ëmbëlsirës janë tejet komplekse dhe nuk lejojnë marzh gabimi. Ajo çfarë Liquella ka bërë është kapja e thelbit të tortës me vezë të rrahur me limon, pa shtuar dhe pa hequr asgjë nga ajo. Një saktësi e tillë delikate, sidomos në përzierjet e ëmbëlsirave, është gati e padëgjuar më parë. French Lemon Pie imiton njësoj shijen mëkatare të një torte autentike me vezë të rrahur dhe limon, me kombinimin e këndshëm të kores së tortës dhe athëtisë së limonit, tymoset si një ëndërr absolute.

Një përzierje ëmbëlsisht e qetë dhe butësisht freskuese, French Lemon Pie është një nga ato përvoja të jashtëzakonshme që do tu transportojë në një kafene në trotuaret e Parisit. Ashtu si një supermodele me gjithçka të përsosur, French Lemon Pie ka përsosmërinë e çlirimit të shijes. Bëhuni gati për të rënë në dashuri!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account