Liquella - Avata-r Y4

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUAVATARY4
Thjesht jashtë kësaj bote! Avata-r Y4 është shumë më tepër sesa thjesht përzierja e duhanit me karamel dhe vanilje. Me Avata-r Y4 tërësia është padyshim më e madhe se shuma e pjesëve të saj.

Lëngu Avata-r Y4 (pa nikotinë) - Lëngu Liquella nga HEXOcell

Thjesht jashtë kësaj bote! Avata-r Y4 është shumë më tepër sesa thjesht përzierja e duhanit me karamel dhe vanilje. Me Avata-r Y4 tërësia është padyshim më e madhe se shuma e pjesëve të saj.

Avata-r Y4 është një nga përzieret Liquella më të sakta të njohura. Thellësia e Avata-r Y4 është e dukshme që me thithjen e parë, ndjesia e kënaqësisë me anë të avullit të pasur dhe aromatik ju godet menjëherë. Me bazë duhani, i miksuar me karamel dhe vanilje, preket nga shija e lehtë e arrës dhe çokollatës që mund të krahasohet me copëzën përfundimtare që mungonte për të përfunduar pikturën. Është e dukshme që është dashur shumë përkushtim për të krijuar Avata-r Y4, edhe tymuesit të cilët janë skeptikë për lëngjet e duhanit e shijojnë atë dhe kjo do të thotë shumë. Avata -r Y4 është zgjedhja e duhur për ata që kërkojnë anën e ëmbël të tymosjes. Për ata që duan të kalojnë nga pirja e duhanit tek tymosja, Avata-r Y4 duhet me patjetër!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account